Ätstörningscoach

Följ med på inspirationskväll!

Tävla om en plats till inspirationskvällen på Rival i Stockholm den 22/11.

Nätverket 4good är huvudarrangör.

Just nu händer det en hel del roligheter på bloggen.

För att fira utdelningen av UnderbaraClara-stipendiet och på samma gång få chansen att äntligen ge något tillbaka till alla er som följt  min friskutveckling ett tag tillbaka så kommer många chanser att vinna en massa trevliga saker framöver.

Först ut är en tävlingen i samarbete med 4good som jag berättade om i början på veckan. Nätverket har en mycket positiv och levnadsglad inställning till livet. Precis vad vi alla behöver mer av!

Då mina egna värderingar går i samma linje med 4goods har jag chansen att få bjuda med en läsare till en av nätverkets fina inspirationskvällar.

Den 22/11 anordnas Free your mind med duktiga föreläsare som Klas Hallberg, Kajsa Ingemarsson, Emma Hamberg och tjejerna bakom succévarumärket Oddbirds.

Eventet uppmanar till att släppa fram sin intuition och kreativa kraft! Att låta sig inspireras till att följa sitt hjärta, lita på sin magkänsla och våga tänka nytt och annorlunda…

Så hämta energi, kraft och inspiration och följ med mig till Rival! Kvällen pågår mellan 18.00-21.15.

Svara på tävlingsfrågan:

Vem  skulle du vilja höll i en föreläsning om du fick önska helt fritt?

Kom ihåg att det inte finns något svar som är ”bättre” än något annat. Alla som svarar på tävlingsfrågan har chans att vinna.

Du mailar tävlingssvar + ditt namn, åldermob nr och emailadress till: vagenfran37kg@spray.se

Skriv ”Inspiratör” i ämnesfältet.

Tävlingen stänger kl 18.00tors den 18/11. Vinnaren kontaktas därefter via mail.

Lycka till!

10 reaktioner till “Följ med på inspirationskväll!”

 1. Du är ju bara för underbar!
  Beundrar verkligen din styrka och ditt mod.
  Nu är jag ju so to say ”utom tävlan”. Tyvärr.
  Liiite för långt att resa till Stockholm för en kväll.
  Men om jag fick välja en föreläsare skulle det bli jag själv.
  Om 5 år.
  Helt frisk.
  Med nya visioner och goda råd i bagaget.
  Skulle gärna vilja veta NU vad jag har att säga DÅ. Som hjälp på vägen.
  Den sk. ultimata versionen av självhjälp…
  Jätte kramar finaste du!

 2. Hej Anna! Jag vill först och främst tacka för en bra blogg, som verkligen har hjälpt mig i min strävan att bli frisk. Sedan har jag också en fråga. Jag vet att du inte är utbildad i ämnet eller är allvetande eller så (även om det ofta verkar så!), men hur som helst – tror du verkligen att det är absolut nödvändigt att sluta träna för att bli frisk? För jag, som bestämde mig för att det fick vara slut med ätstörningarna bara härom dagen och har ätit bra och mycket sedan dess, kan ändå känna att jag verkligen älskar träning PÅ RIKTIGT. Även om mitt gymmande ofta är ångestbetonat så tycker jag ändå genuint om att röra på mig. De här dagarna har jag låtit bli, alla mina träningsimpulser har kommit efter att jag har ätit och alltså definitivt varit kompensationsrelaterade, men samtidigt saknar jag verkligen att riktigt känna hur musklerna arbetar och få den endorfinkick som träningen ändå ger mig. Vad tror du (och ni andra som läser)? Måste man verkligen sluta helt, om så bara en period?

  1. Jag tror att du blir friskare så otroligt mycket snabbare om du slutar träna helt. Jag ÄLSKAR verkligen också att träna, men har börjat tänka på träning som en belöning jag får när jag blir frisk / har gått upp i vikt…

   1. Ja, så kanske det är… fan, det är så svårt! Jag har bulimi och har ett BMI kring 25, så kroppen klarar ju av det som så, men det kanske ändå är en dålig idé. Blir lätt kompensationstänk. Samtidigt vore det verkligen jättejobbigt rent fysiskt om musklerna som jag ändå har förtvinade, jag trivs med att vara rätt stark. Håhå jaja…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s