Ätstörningscoach

God morgon Malmö!

Blev en snabb uttryckning till Malmö över dagen!

Det länge uttlovade inlägget om mitt träningsberoende kommer upp senare ikväll.

Så vi hörs lite senare.

Nu är det dags att leta upp ett schysst te, lite gott surdegsbröd och lite annat praktiskt tråkmåste.

Hoppas även få tid över senare idag att sitta en stund inne på något mysigt café, tips någon?

4 reaktioner till “God morgon Malmö!”

  1. Meze de falafel har den godaste maten i världen, libanesiskt 🙂 Finns buffé + a´la carte. Billigt. Fräsht! Minns tyvärr inte gatan men det ligger nära Lilla torg..

    Och Café skulle jag rekommendera ”Lilla kafferosteriet” på Baltzarsgatan. De har fantastiskt kaffe och underbara surdegsbröd och kakor. Åh jag saknar Malmö.

  2. Vart hittar du surdegsbröd någonstans?! Jag hittar varken på café eller i mataffärerna, har du något tips på något märke eller så?:)
    Jag har nämligen såå länge velat testa surdeg, men har väldigt svårt för att baka bröd själv tyvärr, vilket också känns så krångligt >.< Hoppas att du får en toppendag i Malmö!

  3. Meh! Här åker du till Malmö och så åker jag till Helsingborg och ridläger i Jönköping. Annars hade jag absolut velat bjuda dig på eget surdegsbakat bröd! Men den som väntar på något gott, dvs en träff, väntar aldrig för länge och jag har en känsla av att det kommer att bli av… Hoppas du har en riktigt bra dag i home-town och att resten av sommaren blir fin. Beundrar som alltid ditt arbete och ditt engagemang, det är ovärderligt!

  4. Letar du surdegsbröd? Smit in på Möllans ost! Ligger precis vid möllan, litet men jättemysig affär 🙂 Ibland har de lite roliga nya smaker på brödet, t.ex igår testade jag något nytt de hade gjort med fänkål (men inte frivilligt utan för jag kom sent och det var det enda kvar haha), men det var mums iaf! Dessutom har de fina marmelader och ostar, men det är inte min grej riktigt utan brukar mest annars köpa med mig någon chokladpralin, vilket de också har rätt roliga smaker på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s