Självhjälp

Gästbloggar hos Tjejzonen

Hej alla fantastiska fina där ute!

Vill bara berätta att från och med fredag gästbloggar jag några gånger för Tjejzonen.

Jag blev jätteglad när man frågade mig eftersom jag vet att mycket av det vi tar till oss av, kan vi göra först efter att vi har läst om det.

Personligen älskar jag uttrycket ”injicera positiv energi till hjärnan” och det kan man i högsta grad göra genom att läsa om andras liv och därmed låta sig inspireras av det!

För er som inte vet det så är Tjejzonen en ideell förening som arbetar med att förebygga psykisk ohälsa bland unga tjejer (12-25 år). I sommar har man för första gången gett sig in i bloggvärlden och bjuder emellanåt in gästbloggare som får skriva och berätta om saker som de själva har varit med om och kan på så vis peppa och dela med sig av sina egna erfarenheter till andra.

Så på fredag kommer jag berätta några saker om mig själv, som nog är nyheter för ganska många av er. Jag kommer tipsa om hur man kan må bättre och hur man på egen hand kan mildra ångesten samt förstärka det friska i sig själv.

Jag håller er uppdaterade när det väl är dags.

P.S Självklart behöver man inte vara tjej för att kunna läsa blogginläggen, jag är mycket medveten om att det finns en stor andel män här som läser och jag pushar därför lite extra för att ni också klickar er vidare på fredag trots att webbplatsen heter just ”Tjejzonen”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s