Självhjälp

Idag är det ni som skriver bloggen!

Så ego är jag! Idag tänker jag inte skriva en rad till utan istället vill jag höra just din story.

Hur hittade du hit och hur länge har du följt bloggen?

Var det av en slump? Genom en länkning? Läste du Cosmopolitans februarinummer? Blev du tipsad? Såg du bloggen på bloggtoppen? Eller något annat?   

10 reaktioner till “Idag är det ni som skriver bloggen!”

 1. hej fina du! tänkte att jag skulle skriva en rad så här nu när det är kärleksdagen, för jag vill ge en massa kärlek till dig och till alla som läser din blogg!
  jag har haft anorexi i snart 10 år (gah, är snart 25 år – så hela mitt vuxna liv har jag slösat på en massa onödig matångest…), har gått igenom en massa olika behandlingar etc – och nu är jag inne på en ny omgång med motivation. fast den här gången känner jag att det verkligen måste gå – orkar inte trilla ner i det där svarta hålet och försöka kräla upp igen en endaste gång till! och den här bloggen är verkligen en pepp på vägen! har tagit lång tid för mig att inse att den här sjukdomen lurar alla, men värst av allt är att den man lurar mest av allt är sig själv! för man kan gå runt och verkligen tro att man kämpar åt rätt håll, fast man egentligen ”fuskar i smyg””. då behövs verkligen ord från någon annan i samma situation – för det är så mycket lättare att lyssna på någon som är/har varit med om samma sak!
  så, tack en gång till!

  1. Tack ska du ha för dina fina ord, glad att kunna hjälpa dig på din färd!

   Kör på nu – det ÄR tufft – det vet jag, men det går fakiskt att bli helt frisk och du kan om du vill det riktigt mycket. Ät när ångesten säger att du inte ska det, gör alltid tvärtemot ÄS-rösten. Det är lätt att säga men när du börjar göra så här blir det lättare allt eftersom. Kom ihåg att första gången är alltid värst.

   Stor kram!

 2. Oj. Hjälp. Jag hittade alldeles precis in på din blogg. Och det var en lyckoträff. Har bara läst ett par inlägg, och jag känner redan att från dig kan jag få massor av kraft. Denna bloggen ska jag fortsätta läsa! Jag har haft anorexi varvat med bulimi sen jag var tretton, alltså i sju år. De första åren vägde jag extremt lite. Jag fick sedan hjälp, men ångesten slutade inte med att jag åt. Istället kickade bulimin in, och där har jag pendlat fram och tillbaka mellan anna o lima i fler år. I vissa perioder är det bättre, som nu. Om jag inte hade haft en bra period hade jag säkert bara suckat och klickat mig bort från den här sidan. Men nu kan jag ta till mig. Verkligen, vilken lyckoträff. Tack.

 3. Jag tror jag följt din blogg sen allra första början – jag såg en kommentar i en annan blogg från dig, eller möjligen från någon annan som ville tipsa om din blogg. Eftersom jag är inne på GI/LCHF och följt Anna som har bloggen ”Vägen från 137 kilo” kändes det såklart lockande att klicka in, och jag fastnade!

 4. Hej.
  Hittade hit för någon dag sedan.. Googlade ätstörningsbloggar, tror jag. Har läst alla inlägg. Du anar inte vad du gör för människor därute.. Du är fantastisk.

 5. jag har följt din blogg sedan mitten av augusti, och jag hittade den som tur va när jag sökte efter självhjälp och anorexi/ortorexi på google.. (tur va väl det för du har hjälpt mig så otroligt mkt) tack och hoppas att du fick en kanon alla-hjärtans dag ^^ ❤ kramar martina

 6. Haha, jag bara MÅSTE kommentera dina inlägg, även om de är lite ”äldre”.

  Jag är så glad att jag hittade din blogg. Det började med att jag helt hade gett upp, och bestämde mig för att gå ner 5 kg igen. Jag kom in på något sjukt ana/mia-forum, och började läsa folks ätstörningsbloggar. Det peppade mig enormt mycket och jag ville bara ha mer. Jag sökte runt på ”pro ana blog” och liknande, men så kom jag av en slump in på din blogg. Haha, det här låter konstigt, men det är faktiskt så.
  Dina inlägg, och böckerna min pappa hade gett mig om självhjälp, fick mig på rätt spår igen 🙂

  Och förl¨åt för att jag fyller din blogg med sådana här kommentarer, men det känns så skönt att kunna berätta saker till folk som förstår vad jag menar.

  Tack för en underbar blogg! Stor kram ❤

  1. Det ska du inte be om ursäkt för, tvärtom! Det är jätteintressant att få veta vad ni läsare har för bakgrunder och hur det kommer sig att ni hittade hit från början….

   Tack för att du delar med dig och må gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s